Minden, amit a Budgetről tudni érdemes

2020. március 26. 10:50 - Sara Solti

A személyszállításban a legfőbb szempontok között mindig ott szerepel a biztonság, a kényelem, valamint a gazdaságosság is. Előfordulhat, hogy valakinek saját autója nem alkalmas túl sok csomag elhelyezésére. Ilyen esetekben tökéletes megoldás a rövid távú autókölcsönzés, amely a 28 napnál rövidebb bérleti időszakra szól.

Autóbérléssel számos olyan költségtől kímélhetjük meg magunkat, amelyek kifizetése alól nem tudnánk mentesülni saját autó esetén. Ilyen például az autópálya matrica díja, illetve a casco biztosítás is. 

A bérelt autó minden tulajdonságát igényeinkhez szabhatjuk. Nem jelenthet gondot, ha sok bőrönddel számolunk, és egy kombi autó csomagterére lenne szükségünk. Igény esetén hóláncot, navigációs rendszert, vagy wifit is kérhetünk. Ha pedig nagyobb társasággal vágnánk neki az útnak, akkor sem kell két autóval elindulnunk. Egy 9 személyes kisbusz bérlésével az üzemanyagköltségeink jelentős részét megspórolhatjuk, és az autót kilométerkorlát nélkül használhatjuk.

Az 1958-ban alapított Budget Rent-a-Car a világ egyik legnagyobb autókölcsönző és lízing szolgáltatást nyújtó cége. Szolgáltatásai között szerepel a rövid és hosszú távú bérlési-, valamint a professzionális vállalati flottamegoldások. Célja, hogy ügyfélbarát, minőségi szolgáltatást kínáljon rendkívül kedvező áron, illetve, hogy a több mint 500 gépjárművet számláló, folyamatosan megújuló flottájából mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1115559650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása