Utazzon Ön is a Budget-tel!

2019. március 12. 12:51 - Budget blog

Bemutatjuk Önöknek a legcsodálatosabb helyeket Magyarországon, melyeket nem érdemes kihagyni.

1. Pécs

Pécs városát már ismerheti mecsetéről és templomairól, jó példa a város történelmére és érdekes múltjára a fő tér. Sopianae városát a rómaiak alapították a 2. század elején, a kelták és a pannoni törzsek körében. A 4. században Valéria tartomány fővárosává és jelentős korai keresztény központjává vált. Ma már Pécs az egyik leglátogatottabb turista központ, köszönhetően egyedülálló kulturális programjainak, és látnivalóinak.

2. Tokaj

Ha a minőségi bor nagy rajongója vagy, akkor határozottan meg kell látogatnod Tokajt. Azonban nem csak a híres borvidék miatt érdemes ide ellátogatni, hanem a gyönyörű kiránduló helyek miatt is. Tokaj leghíresebb tanösvénye a Borostyán-tanösvény, mely végig kimagaslóan szép, és zöld, köszönhetően a csapadékos nyárnak, és a hosszú ősznek. Az út végén a Kopasz hegyre juthatunk, ahonnan az Alföldre néző szemkápráztató panoráma fogad bennünket. Mi szívből ajánljuk, látogassatok el Ti is erre a csodálatos vidékre.

3. Balatonfüred

A Balaton északi partján található kisváros az egyik leglátogatottabb Balaton-parti turista központ. Egész évben számos látnivalóval és programmal várják az oda érkezőket, egyik leghíresebb, már tradíciónak számító ilyen program az Anna-bál, melyet 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr6814213965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása