Otthoni programok a Budget ajánlásával

2020. május 12. 16:28 - Sara Solti

 

  1. Társasjáték

Ebben az időszakban minden otthonban van végre elég  minőségi idő, amit együtt tölthettek a karanténban. Ásd elő a társasjátékokat a szekrény mélyéről, és már mehet is a parti! Mindenkinek megvan a kedvenc játéka, családi társasozáshoz kapd elő a Monopolyt, vagy a Cluedo-t, és küzdjetek meg egymással! Ha már esetleg unod ezeket az ismert játékokat, akkor próbáljátok ki a Pandemic nevű, együttműködésen alapuló társast! Nem fog csalódást okozni! 

 

  1. Sorozatok

Ezer éve, hogy megnézted a kedvenc sorozatod? Jó kritikákakat  hallottál a Black Mirror-ról, de még nem töltötted le? Vagy inkább a Jóbarátokat néznéd vissza sokadjára? Most garantáltan van rá idő! Kezdd el gyűjteni a néznivalókat!

 

  1. Videochat

Hiányoznak a barátaid? Rég láttad a szüleidet? Hívd fel őket videochaten, és maradjatok kapcsolatban virtuálisan is!

 

4.Olvass! 

Most beválthatod régi ígéreteid, és nyugalomban olvashatsz néhány izgalmas könyvet! Dosztojevszkij Bűn és Bűnhődése maradjon csak továbbra a polcon, de Agatha Christie, vagy Stephen King könyvei közül mindenképp ragadj meg egyet! Ha a családban kisebbek is vannak, nekik szívből ajánljuk a Harry Potter köteteket! 

 

  1. Maradj pozitív!

Tudjuk, hogy a kialakult helyzet nagyon sok nehézséggel jár, de maradj mindig pozitív és gondolj a dolgok jó oldalára is! Hidd el, könnyebben és gyorsabban fog telni az idő!

 

  1. Tervezz új úticélt!

Bár tudjuk, hogy távoli álomnak tűnhet, most azonban van időd alaposan megtervezni következő belföldi úticélod! Válassz egyet megbízható autóink közül, és álmodd meg következő bakancslistás desztinációd programjait! 

shutterstock_135000779.jpg



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr8615685656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása