Júliusi porgramajánló

2019. július 05. 11:36 - Sara Solti

Júliusi programajánló

Red Bull Air Race

Idén július 13. és 14. között a Red Bull Air Race a Balaton partjára érkezik: a verseny a megszokott helyszínről Zamárdiba költözik. A lenyűgöző tópart, a zenei fesztiválok és a környék borvidéke miatt a versenysportok, főként a vízisportok szívükbe zárták a települést.

Balaton Sound Fesztivál július 3-7

Tizehatodik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye. Európa legmenőbb vízparti buliján majd’ 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár.

Bánkitó Fesztivál július 10-14

Július 10. és 13. között ismét Bánkitó Fesztivál a hazai és európai zenei színtér legfrissebb és legizgalmasabb bandáival. Egyenes Stockholmból érkezik majd a svéd garázspunk Viagra Boys, akiknek első slágerük felkerült a Pitchfork ‘2018 legjobb számai’ listájára, Vancouverből pedig a Grammy-díjas kanadai elektroduó Bob Moses. A Fran Palermo és a Middlemist Red pedig rendhagyó módon, idén egy közös koncerten, egymás dalait fogják előadni a nagyszínpadon. Emellett színpaddal is újít a Bánkitó, a tó meg a napsütés viszont marad!

Citymatiné Vakáció július 19-21

​Strandolj, chillezz és táncolj 3 napig a legszebb balatoni panorámát élvezve, Fonyódon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2814927256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása