Augusztusi programajánló

2019. augusztus 14. 09:52 - Sara Solti

Nincs nyár Balaton nélkül! Augusztusi ajánlókban most magával ragadó balatoni programokról írunk nektek, melyeket vétek lenne kihagyni.

 

 

Jazz Fiesta Balatongyörök (augusztus 1., 8., 17.)

Az immár 10 éve, egy házibuliból indult rendezvényen a jazz műfaja előtt tiszteleg egész Balatongyörök. Augusztus 1-jén Dániel Balázs és Pleszkán Écska mutatkozik be a nagyérdemű előtt, 8-án jelenlegi és egykori polgármesterek állnak majd össze egy közös örömzenélésre, a 17-ei záróeseményen pedig egy kis műfaji kitekintést tehetünk a blues berkeibe.

 

SUPlemente – Naplemente SUP (2019. augusztus 2., 4., 9., 11., Alsóörs)

Paloznak gazdag élővilágú partján evezhetünk végig egy SUP tetején a hónap folyamán 4 alkalommal, hogy új perspektívából élvezzük a meseszép naplementét és a természet megnyugtató erejét. A túrára kezdők is jelentkezhetnek! Találkozó az alsóörsi Pelso Campingnél.

 

Balatonfüredi Borhetek (2019. augusztus 9. – szeptember 1.)

Füred ikonikus része, a Tagore sétány 3 héten keresztül díjnyertes borokkal és ingyenes koncertekkel várja a környéken nyaralókat. Fellép többek között Sena, érkezik a Magashegyi Underground, sőt a  a Kelemen Kabátban formáció is tiszteletét teszi a borfesztiválon.

 

43. Boglári Szüreti Fesztivál (2019. augusztus 16-20., Balatonboglár)

43. alkalommal rendeznek augusztus végén szüreti fesztivált Balatonbogláron. 3 színpadon, 5 napon keresztül a legkedveltebb zenekarok váltják majd egymást; újításként pedig a Dél-Balatoni Borvidék minőségi termékein túl az ország más boros régióiból is érkeznek kóstolandó finomságok. A koncertkínálatban megtalálható a PASO, a Paddy and The Rats, a USEME és a legendás Bikini együttes is.

 

Fonyódi Kutyafesztivál 2019 augusztus 17 (2019. augusztus 17.)

A nyár legjobb vízparti kutyás buliján agility-bemutatókat és tematikus szakmai előadásokat láthatunk majd, sőt még egy nagyszabású jótékonysági akcióban is részt vehetünk! Jelen lesz továbbá a Hortobágyi Madár Park munkatársa, illetve kutyatartáshoz kapcsolódó termékek vásárlására is nyílik majd lehetőség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7415008732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása