Ikonikus autók a filmvászonról

2020. április 22. 17:11 - Budget blog

Ha azt mondjuk, hogy DeLorean DMC–12, akkor neked melyik film jut egyből az eszedbe? Kövesd a Budget Facebook-oldalát, mert áprilisban és májusban egy szuper kitalálós játékkal készülünk neked!

 

Ki ne álmodozott volna gyerekkorában arról, hogy majd egyszer neki is lesz beszélő, önvezető és akadályokat könnyedén átrepülő Pontiac Firebird Trans Am-je? Összegyűjtöttük a legmenőbb és legikonikusabb autókat, melyek ismert filmekben szerepeltek. Többségük ma már nem örvend akkora népszerűségnek, mint amit igazából megérdemelne, de olyan modellek is akadnak, amelyek az idő múlásával semmit sem veszítettek régi fényükből, sőt, azóta valóságos legendává váltak. Elég csak megemlíteni a Halálos iramban filmekben felbukkanó Toyota Suprát, a Tolvajtempóban hajtott '67-es Mustangot, vagy épp a James Bond mozi jobbnál jobb modelljeit. 

 

Összeállításunkban öt ikonikus, népszerű filmekből ismert járgánnyal találkozhattok, ám ezeken kívül is számos olyan létezik még, amely igazi ismertségét a mozivászonnak köszönheti.


Tippelésre fel! Kövess bennünket a Budget Facebook-oldalán és vegyél részt Te is játékunkban!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr2015632312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása