Februári kikapcsolódás

2021. március 03. 17:56 - Sara Solti

shutterstock_530559268.jpg

Neked mi jut először eszedbe a februárról? Hideg, havas, latyakos idő, ahova jobb is, ha nem megy az ember. Inkább bent marad a házban, a melegben egy jó könyv vagy film társaságában. De még ne bugyoláljuk be magunkat a takaróba, hanem vessünk egy pillantást a körölöttünk levő rengeteg lehetőségre. Mert télen is szükségünk van a frisslevegőre!

Dobogókő

Meleg és hideg időben is a jelszó: Dobogókő! A Visegrádi-hegység legmagasabb teteje, ahová szívesen járunk családostól, barátokkal és egy kis énidőre is. Mindenki talál magának programot, hiszen nem csak a téli sportok kedvelői, de a túrázók is megtalálják a nekik tetsző elfoglaltságot.

Mikor felérünk a hegy tetejére, a csodálatos Dunakanyar tárul a szemünk elé. Ha pedig ott vagyunk mindenképp tegyük emlékezetessé és készítsünk egy képet.

 

Tisza-tó 

Bár még csak kilábalunk a télből a tavaszváró kirándulásból baj nem lehet! Ha nem szeretnénk felmászni a hegyekbe, hanem tevékenyebb pihenésre vágyunk, akkor irány a Tisza-tó.

Evezés, biciklizés és horgászat. A kiépített bicikliutak kedveznek a kirándulóknak és útközben több falu is útba eshet, ahol érdemes megpihenni. A kajakot és kenut kedvelőknek is élvezhetik a vízi sportok előnyeit, mert rengeteg titkos kis helyet ismerhetnek meg az evezések során.

 

A kérdés már csak az, hogy ki hova szeretne menni kirándulni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7016449298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása