Mini Lease szolgáltatás a Budget jóvoltából!

2020. január 13. 09:56 - Sara Solti

A Budget Magyarország Mini Lease szolgáltatásának célja, hogy a rövid távú autóbérlésre elkötelezettség nélkül, rugalmas feltételekkel és alacsony díjakkal adjon lehetőséget.

Nem lízing, de sokkal több egy hagyományos autóbérlésnél.

Miért válassza a Mini Lease-t? /vagy/ Miért a Mini Lease a legjobb választás? Mert a bérleti időszakot rugalmasan kezeljük, így nem kell hosszú távra elköteleződni. A bérleti időszak 1 hónap és 12 hónap között szabadon választható, és igény esetén tetszés szerint hosszabbítható. Kifejezetten ajánlott olyan cégek számára, akik új autójuk beszerzésének idejére szeretnének egyszerű, gyors, átmeneti megoldást a céges autó használatra.

Mert kedvező a díja! 30 napot meghaladó bérlés esetén jelentős kedvezményt tudunk adni a bérleti díjból. A napi bérlés árához képest közel 40%-os kedvezménnyel bérelhet autót.

Mert az autók használatával kapcsolatos ügyintézést mi bonyolítjuk! A havi díjak tartalmazzák a magyarországi autópálya matrica díját, a biztosítások díját, a téli üzemeltetést, külföldi használatot, és többen is használhatják a bérelt járművet! A bérelt autókkal kapcsolatos kérdések, kérések kapcsán delegált kapcsolattartóink segítenek. Mert autóink választéka széles és állapotuk kifogástalan! Autóink átlag életkora mindössze 5 hónap, sok esetben 1-2 hónapos autót tudunk biztosítani ügyfeleinknek, alacsony kilométer futással, így a bérlő átélheti egy új autó vezetési élményét. Cégek esetében a dolgozók elégedettségét is növelheti, ha makulátlan állapotú, szinte új autót használhatnak. Flottánkban minden autó kategóriából megtalálhatóak a legnépszerűbb típusok. Kompakt méretű autók, luxus autók, városi cross-over, és az új i3-as BMW-vel elektromos autó is elérhető a választékunkban.

 

Kinek és milyen esetekre ajánljuk a Mini Lease-t? Cégek esetében új autók megvásárlásakor a megrendeléstől az autó forgalomba helyezéséig akár 2-3 hónap is eltelhet. Ilyen esetekre gyors, olcsó és rugalmas segítséget nyújt a Mini Lease.

Magánszemélyek és vállalkozók számára is elérhető!

Ideális megoldás lehet azok számára, akik a hagyományos lízing szerződések kötöttségeitől tartanak és rövidebb távú, rugalmasabb bérlést szeretnének. A Mini Lease szolgáltatásunkat igénybe vevő cégek száma az elmúlt fél évben a duplájára nőtt, ami alapján hisszük, hogy ügyfeleink azért választanak minket, mert nálunk a lehető legkedvezőbb árért cserébe a legjobb szolgáltatást kapják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5715406836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása