3 + 1 megoldás az olcsó autóbérléshez(és máshoz)

2016. december 07. 12:22 - budgetnaplo

*Figyeld az ár-összehasonlító oldalakat (mint rentalcars, cartrawler stb.)

Mindenki szokott vásárolni neten és szinte mindent. De akkor van igazán gond, ha az ember egy számára ismeretlen cuccot vásárol, ami a többi ember számára tök normálisnak és mindennapi vásárlásnak számít. Abban a pillanatban az ember nem ismeri a márkákat, illetve a piaci árakat, ezért ha kattintgatva foglal, simán előfordulhat, hogy „átverik” , vagy hogy nem azt a szolgáltatást kapja, amit fizetett. Ilyenkor állnak segítségre az összehasonlító oldalak, melyek segítenek felmérni a piaci árakat, márkákat, valamint a vásárlók véleményét az adott márka szolgáltatásairól. Miután megtörtént az összehasonlítás érdemes kiválasztani egy márkát, és a kiválasztott márka oldalán foglalni, mivel általában az internetes foglalásra adnak még több kedvezményt, amit ezek az összehasonlítóoldalak sokszor nem érzékelnek.

rentcars.png

cartrawler.png

*Legyél lojális egy márkához

A legtöbb esetben maga a lojalitás, az egyik legjobban visszafizetendő dolog az emberi életben. Mint családban, mint kapcsolatban, mint márkaválasztásban (sajnos azt hozzá kell tegyem, hogy vannak kivételek…leginkább a munkában fordulnak ezek elő...) De ha általánosítunk, láthatjuk, hogy már egyre több cégnek/márkának van saját kártyája, amit ingyen odaadnak az ott vásárló ügyfélnek, hogy egynap visszacsábítsák vele…sőt, ha az adott kártyát nem használja az ember a márkák/cégek adnak szinte névre szóló kedvezményt mivel mind a márka, mind a vevő jól jár ezzel. Az autóbérlésben és egyéb dolgokban is segít a lojalitás, főleg, ha az ember multinacionális cégekkel szemben lojális. Ha például foglal egy autót a magyarországi Budgetnál, belül bárhol vagyunk, a Budget segítséget nyújt a következő bérlésnél. 

b1_2.png

*Foglalj előre

Bármit csinálunk, például utazunk. Ha nem vagyunk kalandosak, és nagyon a pillanat emberei, akkor érdemes előre megtervezni útvonalat, lefoglalni a szállást, valamint, ha szükségünk van rá lefoglalni az autót is. Lényeg a lényeg, hogy bármit is teszünk, ha megtervezzük előre, akkor jobban járunk. Mert bonyodalmaktól mentes utunk lesz, valamint minden egyes dolgot olcsóbban megszerezhetünk. De előfordulhat az is hogy váratlan és kihagyhatatlan akciókba és promóciókba  belefutunk, ezért is érdemes minden utat előre megtervezni és lefoglalni azokat a „dolgokat”, amiben biztosak vagyunk.

kepernyofelvetel_74.png

 

*Bérelj a Budgettől

Mivel a legjobb minőséget kapjátok a legjobb áron, ezért én tisztaszívből ajánlom, hogy béreljetek autót a Budgetől, leginkább külföldi de akár belföldi utakon is. A flottánkban található zöld autókkal nagyon csendes, kényelmes és környezetbarát utatok  lehet. Ha úgy érezitek, hogy itt van a bérlés ideje, előre akartok tervezni, vagy már csak az autó hiányzik az induláshoz bátran keressétek meg weboldalainkat (budget.hu , budgetflotta.hu) vagy további információkért írjatok a rentacar@budget.hu e-mail címre.

 

torpedo8

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr4212030215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása