Júniusi programajánló

2019. május 29. 12:02 - Sara Solti

 

A nyár és a szép idő kezdetével országszerte beindul a fesztiválszezon. Itt az idő, hogy te is útnak indulj és átérezd az igazi nyári hangulatot. Válaszd ki te is a kedvencedet, pakold be a bőröndödet és persze a napszemüvegedet és foglalj autót a Budgetnél, néhány kattintással!

 

Zebegény | Waldorfeszt

 

Nyugodt fesztivál a Duna mellett (június 7-9.)

 

A Waldorfeszt egy ötszázfős kisfesztivál a Dunakanyarban, ahol a vendégek, zenészek és szervezők együtt, felszabadultan és kötöttségek nélkül élvezhetik a varázslatos és békés hangulatot.  Ott lesz a színpadon többek között a Kistehén zenekar is.

 

Budapest-Zebegény: 1 óra 22 perc

 

Nagykovácsi | Kolorádófesztivál

 

Feltörekvő fellépők Budapest szomszédságában (június 19-22.)

 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fesztivál Budapest határában, a budai hegyek ölelésében. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein vehetünk részt, mint például Kurt Vile vagy éppen Ben Ufo előadásán.

 

Budapest-Nagykovácsi: 20 perc

 

Tihany | XV. Tihanyi Levendula Fesztivál

 

Levendulaszüret Tihanyban (június 21-23.)

 

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén lévő levendula mező várja látogatóit, ha szeretné a virágzó levendulamező szemet gyönyörködtető látványa mellett a szedés élményét is átélni, és aztán otthonába vinni a saját kezűleg aratott tihanyi levendulát. A szüreten kívül lesznek még kézműves foglalkozások és gyógynövénytúrák is.

 

Budapest-Tihany: 1 óra 30 perc

 

Sopron | Volt Fesztivál

 

Bulizz egy nagyot június lezárásaképp világhírű fellépőkkel (június 26-29.)

 

A Volt fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, ahol négy napon keresztül élvezheted hazai és külföldi fellépők különböző műfajú koncertjeit. Párhuzamosan 7 színhadon élvezheted a koncertek sokszínűségét, illetve ezen kívül lesz még sport és kabaréprogram is. A fellépők között ott lesz a Slipknot, Robin Schulz és a Halott Pénz is.

 

Budapest-Sopron: 2 óra 20 perc

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814867972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása