Budget Flotta szolgáltatások

2020. február 26. 11:15 - Sara Solti

Februári blogbejegyzésünk a flotta szolgáltatások előnyeiről szól.

Miért éri meg a Budget flottaszolgáltatását választani? Most eláruljuk!

Költségként elszámolható tartós bérleti díj, átlátható, tervezhető kiadások, a vállalat igényei szerint alakítható flotta - többek között ezt kínálja a Budget Operatív lízing szolgáltatása.

Az új törvényi szabályozásnak köszönhetően az operatív lízing - közismertebb nevén tartós bérlet - számviteli, pénzügyi és adózási szempontból ma a legkedvezőbb finanszírozási formája lehet a vállalati gépjárműbeszerzésnek, fenntartásnak és kezelésnek.

Maximális rugalmasságot nyújt a hosszabb távú operatív lízingkonstrukcióban hozzáférhető szerződések esetében is, hiszen akár néhány napon belül rendelkezésre állhatnak a kiválasztott járművek, és egy esetleges szervizelés esetén is biztosítva van a csereautó.

További előnyeink:

A járművekhez teljes körű kötelező-, és lopáskár-biztosítás, valamint Casco tartozik, illetve ha elakad, akkor sem kell aggódnia, mert autóinkhoz Europe Assistance és „Hozom-viszem” szolgáltatást is biztosítunk (előbbit Európa, utóbbit Magyarország teljes területén).

A Budget Hungary átvállalja a teljes biztosítási és Casco-ügyintézést. Önnek elég egy baleseti bejelentő formanyomtatványt kitölteni részünkre. A szerződés tartalmazza a kötelező és opcionális (a szerződésben leírt) szerviz díjait, a teljesítményadót és cégautóadót.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr7914708573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása