3 tuti ok, hogy miért is utazz autóval

2016. október 05. 11:41 - budgetnaplo

Volt egy Isten, akit úgy hívtak, hogy Szabadság. Neki volt két testvére, akiket Cselekvésnek és Gondolkodásnak hívtak, és Cselekvésnek volt pár gyereke, de közülük Utazás volt a legérdekesebb, mivel neki volt a legérdekesebb köre, és ő volt a legszínesebb személyiség… Elég a meséből, íme, nektek 3 ok, ami bizonyítja, hogy az utazás autóval a legélvezhetőbb:

car_photos_7.jpg

  1. Az első és a legfontosabb indok a szabad utazás!

Amikor repülővel, autóbusszal vagy vonattal utazunk, általában veszünk egy jegyet, amire rá van írva, hogy „X óra x” perckor indulás van, és „Y óra y” perckor már ott is leszünk, ha nem jön közbe semmi. És nyilván nem elég ott lenni az indulás pillanatában, hogy ne legyen késés, már előtte odarendelnek mindenkit, ami azt jelenti, hogy nem csak az utazás ideje van nekünk kitáblázva, hanem az előtte ott töltött idő is. De autóval az ember teljesen független, bármikor elindulhat és bármelyik útvonalat választhatja, ami „A” pontból „B” pontba vezeti. Van olyan útvonal, ami ilyenkor több ideig tart, van olyan, ami látványosabb, de a lényeg az, hogy te választhatsz! Te döntöd el, hogy hányszor pihensz és hogy mennyit, te döntheted el, hogy hol eszel, és ha gondolsz egyet, akár teljesen megváltoztathatod az útirányodat is! Kicsit más, mint egy előre megvett út…

4566993532_d03202990c_o.jpg

  1. Többet szórakozhatsz!

Az utazás maga is egy élvezet, de repülőn, vonaton vagy buszon azért annyira nem élvezetes, mivel ott vannak olyan határok, amiket nem léphetsz át. Ott nem lehet hangosan beszélni, nevetni vagy játszani, esetleg ha szeretitek és sok amerikai filmet néztetek, még énekelni sem, mint ahogyan ők teszik azt a kocsiban. Viszont ha autóval mész, az út nettó hosszúsága miatt is megéri beszélgetni, és közösen időt eltölteni. Ez több szempontból is jó, mivel így a hosszabb távok „lerövidülnek” és élvezhetőbbek lesznek, „megszűnik” a forgalom és az utazás ideje alatt is hasznosabban és hatékonyabbon tölthetitek az időt. Nekem ez sok mindent megér, és sokkal szórakoztatóbb.

16415307699_31da64dd62_o.jpg

  1. Költséghatékonyabb mindenki számára!

Egy repülőjegy, vonatjegy vagy buszjegy sokkal drágább, mint a saját vagy bérelt kocsival lemenni valahová. Egyrészt a kocsi költségeit meg lehet osztani, de egy jegyet nem tudtok ketté tépni és leutazni ketten, egy jegy az egy jegy, ott nincs osztozkodás. Valamint az autó sok lehetőséget ígér, kínál és takar, ezek pedig: megismerkedhetsz új emberekkel, szerezhetsz magadnak állandó utazási partnereket, valamint megismerhetsz új utakat és trükköket is, gondolok itt jó éttermekre, költséghatékony és egyéb boltokra, amiket addig nem ismertetek. Ilyen szempontból is sokkal hatékonyabb az autóval való utazás, főleg ha igénybe vesztek hétvégi akciókat is autóbérléskor a Budgettől!

4401307660_8dc97e5252_b.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr6711767363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása