Szeptemberi programajánló

2019. szeptember 17. 10:22 - Sara Solti

Beköszöntött az ősz! Sokak számára ez egyet jelent a szürke hétköznapokba való visszatéréssel, legyen szó munkáról vagy iskoláról. Az igazi kocsi szerelmesek azonban tudják, hogy ilyenkor sem áll meg az élet. Lássuk, hogy milyen autós programokat, érdekességeket tartogat számunkra az idei szeptember, illetve mik történtek már eddig is a hónapban.

Végső összecsapás 2019 (2019. szeptember 21. Szombat - Tököli repülőtér)

Az ország egyik legnagyobb autós eseménye idén is színvonalas programokkal várja a látogatókat. Több pályán és kategóriában is összemérik tudásukat a versenyzők. Lesz drift verseny, gyorsulási verseny, felni kitartó verseny, sőt még Autós limbó is! Az esemény teljes mértékben gyermekbarát, úgyhogy családi programnak sem utolsó.

Drag Racing 2019:

Utolsó verseny állomásához érkezett a Drag Racing sorozat. Szeptember 28.-án kerül megrendezésre az esemény Kiskunlacházán. A részleteket még nem osztották meg az eseménnyel kapcsolatosan a szervezők, a sebesség és az izgalmak azonban garantált. A versenyek mellett a 11. Országos Dízel találkozó is ekkor kerül megrendezésre. 

Forma 1 szeptember

Jó hír a Forma 1 rajongók számára. Minden eddigi hónapnál sűrűbb lesz a Forma 1 programja szeptemberben. Összesen 4 futam kerül megrendezésre, amelyből már kettőn túl is vagyunk. Belgiumban és Olaszországban is a Ferrari fiatal pilótája Charles Leclerc diadalmaskodott. A következő futamot Szingapúrban rendezik meg szeptember 22.-én. Majd Oroszországba látogat a „száguldó cirkusz” mezőnye szeptember 29.-én.

Bugatti Chiron és a rekord

2019 szeptembere egy fontos dátum az autós gyorsulás történelmében, hiszen a Bugatti Chiron megdöntötte a korábbi sebességrekordot. Így a mostani rekord már 490 km/h. Ideális körülmények között ez a sebesség még emelkedhetett volna egészen a 515 km/h-ig a Bugatti mérnökei szerint. Egészen elképesztő belegondolni már abba is, hogy 400 km/h felett 1 másodperc alatt 130 métert tesz meg az autó, 500 km/h felett pedig ennél is többet. Ti ki mernétek próbálni? :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr4415111650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása