Használd ki jól a hosszú hétvégét!

2018. október 13. 12:58 - Budget blog

Idén az október elég nagylelkű hozzánk, két hosszú hétvége is vár ránk. Október 23-a keddre, november 1-je pedig csütörtökre esik, így a 22-i hétfő, valamint a november 2-a munkaszüneti nap. Érdemes ezekere a hosszú hétvégékre tervezni a rokonlátogatásokat és pihenést.

autumn-beautiful-clouds-247528.jpg

Nem csalás, nem ámítás: ezzel a két hosszú hétvégével és csupán 6 nap szabadsággal akár 16 nap hosszúságú szünetet is kaphatunk, persze csak akkor, ha a főnök is megengedi. Ne legyünk telhetetlenek, nézzük meg, hogyan lehet ezt a két hosszú hétvégét megfelelően eltölteni.

Ha az időjárás engedi, akkor mindenképp menjünk el kirándulni, mivel legközelebb majd csak tavasszal tudjuk ezt újra megtenni! Válasszunk egy nekünk tetsző bel- vagy külföldi célpontot és irány a természet. Összeköthetjük a kellemest a hasznossal: látogassuk meg a vidéki rokonokat.

Így a legjobb utazni!

Az utazás legfontosabb szempontjai között szerepel a biztonság, a kényelem és a költséghatékonyság. Mindhárom feltételt figyelembevéve legtöbbször az autó a megfelelő jármű az utazáshoz. Még ha van saját kocsink, akkor is előfordulhat, hogy egy hosszabb családi kiruccanáshoz kicsi a csomagtér, vagy nagyobb baráti társaság utazásakor nem elég a hely. Az ilyen esetekre nyújt kiváló megoldást a rövid távú autókölcsönzés.

Autóbérlési szolgáltatás igénybevételével számos olyan költségtől kímélhetjük meg magunkat, amelyek kifizetése alól nem tudnánk mentesülni saját autó esetén. Ilyen például az autópálya matrica díja, illetve a casco biztosítás is. Egy külföldi út esetén pedig a nap 24 órájában elérhető assistance-szolgáltatás gondoskodik arról, hogy maximális biztonságban érezzük magunkat.

A bérelt autót kényelmi felszerelésekkel is kiegészíthetjük: igény esetén navigációs rendszert, gyerekülés is kérhetünk. Ezeket a szolgáltatásokat megtaláljuk a Opel Corsától kezdve a kilenc személyes Ford Transitig terjedő Budget flottában.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5014213979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása