Legnagyobb bizonytalanságok autóbérléskor (hogyan legyél túl rajtuk...)

2017. január 23. 13:11 - budgetnaplo

Nem mersz autót bérelni

Ez nagyon sok emberrel előfordul, és először még érthetőnek is vehető, bár az internetnek is köszönhetően senki sem számít már semmiben sem „kezdőnek”. Az interneten minden el van magyarázva, könnyített verziókban, valamint az autókölcsönzők honlapján található foglalási motor is elég könnyen kezelhető, valamint a konkurencia miatt tényleg azt kapod vissza, amit kibéreltél vagy talán egy jobb modellt, de rosszabbat biztos, hogy nem fogsz (legalábbis nálunk, a Budget-nál, biztos, hogy nem J).

 

Félsz, hogy többet kell fizetned

Nagyon sokszor van, hogy ha az ember interneten vásárol többet fizet, mint az első ár, ami elérte, hogy az oldalra kattintson. Sajnos nagyon sok cég kihasználja azt, hogy a „vevő” nem szereti megváltoztatni a döntését, és egy kisebb különbséget a végén már hajlandó kifizetni. De ezt megjegyezi és a következő vásárlásnál, amelyet az interneten csinál. Ezért nem bízik meg a többiekben, holott ez már régen megváltozott, mivel a világ már egyre inkább „online”, és mindenki próbál spórolni az idejével, valamint nem akarják az emberek, hogy csalónak nevezzék őket vagy a cégjüket, és nem szeretnék, ha az interneten való értékeléseken húznák le őket teljesen, mert így egy csomó ügyfél egyből másfele kacsinthat, még mielőtt önmaga tapasztalhatná ezt a folyamatot. A lényeg, hogy jó helyről, megbízható helyről kell vásárolni, és akkor nem érhet semmi csalódás és hazugság.

 

Szeretsz biztosra menni

Nagyon sok ember, és lehet, hogy te is, nem szeret reszkírozni. Nem próbálod ki az új dolgokat, amíg egy haver vagy egy rokon nem próbálta ki, vagy csak akkor próbálod ki az új dolgot, amikor már nem új…Most, ha ez alapján indulunk ki, akkor arra lehet jutni, hogy mire kipróbálnád az „újat”, addigra már az új az normális/hétköznapi lesz. Ezáltal te lemaradsz rendkívül sok kedvezményről, egyszerűségről, valamint az autóbérlésnél például a szabad utazásról. Itt az egyik legjobb és legkönnyebb megoldás az, hogy utánanézel a dolgoknak és mersz kockáztatni, mert ha jól jársz a kockáztatással, akkor nagyon boldog leszel, és ezt az érzést szinte semmi sem tudja adni, az önmagad iránt érzett tisztelet megragad benne szinte mindörökké J. Valamint, ha akarsz kockáztatni, de nem olyan nagyot, akkor érdemes az ilyen új alkalmazásokat és lépéseket ismert és erős alapokon tartózkodó cégeken kipróbálni, így nem nagyon eshet pofára az ember.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr9212147771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása