Rugalmas autóbérlés, hasznos extrákkal

2018. január 31. 10:45 - Budget blog

Mi a közös az európai városokba vágyó turistában, a céges autóra váró menedzserben és az ideiglenes autókölcsönzőben? Mindhármuknak kell egy jármű, amit, akár hónapokig használhatnak, anélkül, hogy a bérlés ideje alatt többször meg kelljen újítani a szerződést, vagy egy fix időtartamra szerződést kelljen kötni a lízingelő céggel. Röviden: pár hónapra van csak szükséged egy autóra, ezért nem akarsz egy vagy több évre autót lízingelni, de többet szeretnél, mint egyszeri autókölcsönzés.

Kiderül, hogy a márkaszervíznél megrendelt új autónk legkorábban 5 hónap után vehető át, így ebben az átmeneti időszakban szükségünk vagy egy autóra … mit teszünk ilyen esetben??  Felcsapjuk a laptopunkat vagy a telefonunkat és vadul böngészünk a lehetséges megoldások között: vegyünk havi bérletet a helyi közlekedési társaságnál, kérjük kölcsön anyu autóját, esetleg nézzünk utána egy autómegosztó szolgáltatásnak vagy lízingeljünk az adott időszakra?

Ahogy jobban belemélyedünk a témába és az árajánlatokba, rájövünk, hogy az előbb felsorolt opciók egyike sem nyújt teljes megoldást az igényeinkre. Hiszen a lokális közlekedési vállalattal csupán a városban tudunk közlekedni, ami időigényes és nem rugalmas. Édesanyánk biztos szívesen kölcsön adja az autóját, ugyanakkor több hónapra vagy akár bizonytalan időre is kölcsönkérni szintén nem a legjobb megoldás. Az autómegosztóval röghöz vagyunk kötve – csak az adott városban használhatjuk - és kell némi szerencse faktor is, hogy legyen az utcánkban autó és ne a szomszéd kerületbe kelljen átmenni. Ezek után logikus lépés, hogy a profikhoz fordulunk, ahol két választásunk van: vagy fixen egy évre lízingelünk egy autó vagy 30 naponta megújítandó kölcsönszerződést kötünk. Aki nem tudja, hogy meddig nem kapja meg az új autóját vagy meddig áll az mondjuk a szervízben, azoknak nem jó a lízingszerződés, míg a kölcsönzéssel járó adminisztráció szintén elveheti a kedvünket.

Van megoldás!

budget_2017_minilease_1200x628.jpg

Egy olyan konstrukcióra van szükség, ami rugalmasan kezeli a bérleti időt, így aki nem tudja, hogy mikor kap új kocsit vagy hónapokig szeretné használni az autót, azoknak ez üdvözítő megoldást nyújt. Ezenfelül legyen lehetőség a külföldi utakra is és a lízing- és kölcsönszerződéseknél szokásos kényelmi szolgáltatásokra (autópálya matrica, biztosítások, adók és a hideg időben a téli üzemeltetés).

A Budget pont erre a köztes állapotra dolgozta ki a Mini Lease szolgáltatást, amiben:

  • a bérleti időszak 1 hónap és 12 hónap között szabadon választható, és igény esetén szerint hosszabbítható
  • 30 napot meghaladó bérlés esetén jelentős kedvezményt kapunk a bérleti díjból. A napi bérlés árához képest közel 40%-os kedvezménnyel bérelhető autó.
  • az autók használatával kapcsolatos ügyintézést a Budget bonyolítja
  • A havi díjak tartalmazzák a magyarországi autópálya matrica díját, a biztosítások díját, a téli üzemeltetést, külföldi használatot, és többen is használhatják a bérelt járművet!

Tehát, akik több hónapos, külföldi vakációt terveznek, vagy a céges autójukat lecserélik, de a köztes időszakra is szükségük van autóra vagy csak az év későbbi időszakában tudnak autót venni, azoknak tökéletes áthidaló megoldást ad a Mini Lease. Arról nem is beszélve, hogy a Budget járműparkjának átlagéletkora 5 hónap – sok esetben csak 1-2 – és minden autó kategóriából megtalálhatóak a legnépszerűbb típusok. Így bármi is legyen az úti célunk, egy nekünk tetsző autóval hajthatunk el.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budgetnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr8313619702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása